Thuis Yuyao No. 4 Instrument Factory
Certificaat
China Yuyao No. 4 Instrument Factory certificaten
China Yuyao No. 4 Instrument Factory certificaten
Klantenoverzichten
Ik heb solenoïde tot kleppen meerdere keren opdracht gegeven, is de kwaliteit werkelijk goed, en redelijke prijs, en na de verkoopdienst is ook zeer aardig!

—— Wellustig

Ik heb met deze fabriek voor oud samenwerken, zijn zij trustable en hebben goede producten!

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao No. 4 Instrument Factory

Yuyao No. 4 Instrument Factory
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RONDE STER
Aantal werknemers : 100~200
Opgericht Jaar : 1965
Export pct : 20% - 30%

Opgericht in 1965, is de het Instrumentenfabriek van Yuyao No.4 een professionele fabrikant van solenoïdekleppen geweest en van een uitstekende reputatie door het verleden meer dan 50 jaar in China genoten. Met de introductie van buitenlandse scherp-randtechnologie, en de aanhoudende innovatie en zelf-verbetert, heeft het bedrijf de belangrijkste technologie beheerst en pionierspositie op het gebied van vloeibare solenoïdeklep gehouden.

 

Het bedrijf wordt verklaard door ISO9001: 2000 en het militaire de kwaliteitssysteem van GJB9001A-2001, hebben wij productievergunning en 3C-het certificaat voor ex-Bewijsproducten, heeft vele producten de internationale certificatie van Ce、 ROHS、 ACS、 FDA、 UL enz. overgegaan. Het bedrijf nam aan het opstellen van de nationale veiligheidsnorm voor GB30439.6-2014-solenoïdeklep deel, en is gemachtigd om aangepaste solenoïdekleppen voor de militaire producten te vervaardigen.

 

Het bedrijf is uitgerust met superieure productiemachines, geavanceerde processtromen, volledige testende systemen; de producten hebben structuur, betrouwbare prestaties, fijne vooruitzichten en redelijke prijs verfijnd, die meer dan 40 reeksen en 3000 specificaties behandelen die, naar meer dan twintig landen en gebieden, zoals de V.S., Frankrijk, het UK, Duitsland, Italië, Australië, Rusland, Taiwan, en de landen enz. hebben uitgevoerd van het Midden-Oosten, en onze verdelers spreiden overal het gehele land uit.

 

Het bedrijf bezit hoogte - kwaliteitspersoneel en professionele R&D-groep, met strikte en innovatieve houding, kunnen wij producten aanpassen om zich specifieke behoeften van klanten te richten, en de steun van de snel-reactienaverkoop te verlenen. Wij duren klant-eerst in „, menselijk-georiënteerde integriteit, voortreffelijkheid“, aanbiedend tevreden producten en de dienst aan de klanten op-belofte, die het „Ronde Ster“ merk verbeteren voort.

 

Heet oprecht welkom om ons bedrijf te bezoeken, die zich op het hebben van een aardige samenwerking en een gemeenschappelijke ontwikkeling verheugen.

China Yuyao No. 4 Instrument Factory Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Yuyao No. 4 Instrument Factory

Contactpersoon: Ms. Ying Liu

Tel.: 86-574-62833672

Fax: 86-574-62811735

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)